Füvesítéseink 90%-át hagyományos vetési eljárással csináljuk saját egyedi technológiánkat, szakértelmünket és tapasztalatunkat hozzáadva. Az így létrehozott füves terület a gyepszőnyegezés költségének 1/3-1/4 árából kihozható úgy, hogy a jobb minőségű gyepszőnyegek tulajdonságaival egyenértékű lesz.
Referencia képeinken a kertek 95 %-ban magvetéssel füvesítettünk. A végeredménynél nem lehet megkülönböztetni melyik kert készült gyepszőnyeggel, és melyik magvetéssel.

A legtöbb kertépítő úgy gondolja, hogy a fűmag elvetése után a kert elkészült és ő megtett mindent, a többi már megy magától, a fű majd kikel, a többit pedig a tulajdonos megoldja. Sajnos nem így van.

fuvesites

Vállalkozásunk figyelemmel kíséri a kelés után is a gyep fejlődését és elvégezzük a szükséges beavatkozásokat, hogy az eredmény tényleg olyan legyen, amilyent látni szeretne.

Azt, hogy milyen lesz a gyep végleges kinézete, a kelést követő pár hónapban dől el. Ha ekkor nincs kellőképpen odafigyelve és nem kapja meg az megfelelő kezeléseket, akkor a károk sokszor helyreállíthatatlanok.

fuvesites szoveg1

fuvesites szoveg2

Az általunk használt fűmagok többnyire kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak, kizárólag kertépítőknek vannak fenntartva. Igazán jó eredményt csak a cég által előírtak betartásával kellő szakértelemmel lehet velük elérni. A termesztő cégek kutatói nemesítik és folyamatosan tesztelik a jelen és jövő fajtáit, ezáltal már rendelkezésünkre áll olyan keverék is, amelyet a nem ajánlott nyári vetéskor lehet alkalmazni kiváló eredménnyel.